Зірка «Величного століття» Бурак Озчівіт зворушив шанувальників фотографією з маленьким сином

Нещодавно, 13 квітня, секс-символ турецьких серіалів «Величне століття. Роксолана», «Корольок – пташка співоча», «Нескінченна любов» Бурак Озчівіт і його дружина, актриса Фахріє Евджен вперше стали батьками.

Актор вперше виклав фотографію зі своїм первістком.

Турецький актор Бурак Озчівіт, відомий своїми ролями в серіалах "Величне століття. Роксолана" і "Корольок – пташка співоча", розчулив шанувальників фотографією з новонародженим сином Караном, яку опублікував на своїй сторінці в Instagram. 

 
 
 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

Зовсім недавно, 13 квітня, Бурак Озчівіт і його дружина Фахріє Евджен стали батьками. Первістку зоряної пари вже два місяці, однак, схоже, батьки вирішили не знайомити його з світом шоу-бізнесу передчасно.

Шанувальники з нетерпінням чекали перших фото Карана. Тому фотографія викликала бурхливу реакцію серед прихильників Бурака, хоча показати обличчя хлопчика подружжя так і не наважилось. На цей раз пара обмежилася лише крихітною ручкою малюка.

Шанувальникам пари, звичайно, хочеться побачити новонародженого хлопчика, проте зіркове подружжя не звикли виставляти особисте життя напоказ. Тим часом кілька видань і корпорацій вже закидали новоспечених батьків пропозиціями співпраці, мріючи першими отримати фото маленького Карана.

За інформацією CNN Türk, будівельна компанія з Узбекистану запропонувала Бураку і Фахрі 2 млн турецьких лір, за те, щоб малюк з'явився в їх рекламної кампанії. Цікаво, чи спокусить така пропозиція подружжя …