“Знайшли без свідомості у власному авто”: Ексдружина легендарного боксера загадково померла біля власного будинку

Колишня подруга відомого американського непереможеного боксера Флойда Мейвезера Джозі Харріс знайдена мертвою.

Про це повідомило авторитетне видання TMZ, за даними якого дівчина перебувала без свідомості у власному автомобілі на території свого будинку в Каліфорнії. Харріс було 40 років.

На місце події поліцейські приїхали після надходження до відділення дзвінка.

На даний момент поліція штату з’ясовує подробиці загибелі дівчини, проте версію з вбивством поки що виключають, так само як і смерть від передозування наркотичними речовинами.

Харріс є матір’ю трьох дітей знаменитого боксера (який, правда, жодного разу не був одружений) – два сина Кораун і Зіон, а також дочка Джиро.

У 2012 році Джозі, яка на той момент вже розлучилася з Флойдом, зверталася в поліцію. Спортсмен увірвався без дозволу в будинок колишньої дівчини і побив її на очах у власних дітей.

«Я була забитою жінкою. Відчувала себе винуватою за все, що я говорю і роблю, була жертвою домашнього насильства. Він схопив мене за волосся і стягнув на землю, почав бити мене по голові кулаком, викручувати руку. Сказав, що вб’є мене і хлопця, з яким я зустрічаюся. Вдячна сину, тому що я не знаю, як довго Флойд міг би мене бити. Якби син не зміг вибратися з дому, ймовірно, я б тут не сиділа », – говорила Харріс, яка відзначала, що була також змушена лягти в лікарню.

Суд покарав Мейвезера умовним терміном, штрафом і заборонив підходити близько до будинку Харріс.