“Знайшли крайнього”: Зайцева може залишитися безкарною, спливла скандальна інформація

Нещодавно стало відомо про подробиці судового засідання по винуватцям кривавого ДТП в Харкові

Несподіваним може виявитися вирок суду в справі про резонансне кривавому ДТП в Харкові. Адвокат розповіла про важливі деталі у справі. Так нещодавно стало відомо, що другий водій і обвинувачений у справі, Геннадій Дронов, може отримати більший термін, ніж Олена Зайцева.

Популярне: Від 200 гривень і вище: Вже з 1 грудня на українців чекає нове подорожчання

Про це повідомила судовий представник потерпілих Лариса Матвєєва.

Так перебуваюча тоді за кермом «Лексуса» під час ДТП Зайцева, завдяки старанням свого захисту в суді може отримати менш жорсткий вирок, ніж другий обвинувачений у справі. Відомо, що в її справі вже прописані два пом’якшуючих обставини, в той час як в справі Дронова – немає жодного такого:

«В обвинувальному акті були« втягнуті за вуха »два пом’якшуючих обставини по Зайцевої і жодного обтяжливої ​​- ну не хочуть давати юридичну оцінку встановленим фактом застосування Зайцевої опіатів і фенобарбіталу! … Не можуть / не хочуть знайти і допитати лікаря-нарколога Федірко, в допиті медсестри нам відмовили … Тобто робиться все, щоб про стан Зайцевої, викликане вживанням наркотичних засобів, як обтяжуюча обставина, забути і в суді », – з обуренням висловилася адвокат потерпілих».

«У сухому залишку такими темпами будемо мати рівну провину Зайцевої та Дронова, плюс визнання провини, два пом’якшувальних і жодного обтяжливої ​​у Зайцевої. Дуже малоймовірно, що при цьому Зайцева отримає бажані нами 10 років … Більш того, Дронов ж, не визнаючи провину, дуже реально може отримати більше Зайцевої », – сказала Матвєєва – Є цілком роеальний ризик, що вирок Зайцевої виявиться м’якше.