Знайшли тіло в під’їзді: Відомого опозиціонера забили до смерті

Тіло 53-річного Костянтина Синиціна знайшли в під'їзді будинку, де він жив, передає Корупція.Інфо

За попередніми даними слідчого комітету, постійний учасник мітингів і акцій протесту був побитий до смерті чоловіком, з яким перед трагедією розпивав спиртні напої. Про повідомила прес-служба СК РФ в Санкт-Петербурзі, розміщеного на офіційному порталі відомства.

Також, про вбивство опозиціонера повідомив депутат Борис Вишневський на своїй сторінці в Фейсбуці: "Друзі, знову трагедія. За повідомленням Дінара Ідрисова, ще 26 січня в під'їзді будинку було знайдено мертвим постійного учасника опозиційних акцій Костянтина Синиціна. Поліція веде розслідування. Світла пам'ять… ".

Популярне: Ось і фінал! Стало відомо скільки років "світить" Зайцевій

Як з'ясувалося, труп відомого опозиціонера був виявлений мешканцями будинку. На місце вбивства прибула слідчо-оперативна група і судмедексперт, який відзначив, що у вбитого є видимі травми голови, а про решту травм і пораненнях стане відомо після експертизи.

На даний момент ведеться слідство, але вже відомо, що це вбивство мало, найімовірніше, насильницький побутовий характер, а ідейного підґрунтя слідство не знаходить.

Вночі був затриманий вбивця Костянтина Синиціна, йому 44 роки і проти нього порушено кримінальне провадження за ст. 111 ч.4 КК РФ "Умисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, що спричинило з необережності смерть потерпілого".