Зніміть з неї цей мішок! Новий образ першої леді сколихнув країну. Хейтери не вгамуються!

Користувачі Мережі розкритикували образ першої Леді Олени Зеленської в якому вона з’явилась на виставці робіт аргентинських фотохудожниць «Аргентина очима жінок-мисткинь», організовану Посольством спільно з інформаційним агентством «Укрінформ». Чимало підписників завуважили, що Олені Зеленській необхідно змінити стиліста.

Так, вона прибула на показ на запрошення посла Аргентинської Республіки в Україні Олени Летісії Тереси Мікусінскі в брючному костюмі оверсайз карамельного відтінку. Своє вбрання Зеленська доповнила ліловою водолазкою й чорними класичними туфлями-човниками.

Художниці, роботи яких представлено на виставці, за допомогою різних технік, творчих стилів, особистих переживань та емоцій під час зйомки діляться своїм поглядом на Аргентину, відображаючи її в обличчях, пейзажах, кольорах.

Також під час відвідання Олена Зеленська не лише оглянула роботи аргентинських фотохудожниць, а й заочно познайомилася з кожною із мисткинь через їхні відеозвернення.

У коментарях під публікацією багато користувачів звернули увагу на зовнішній вигляд Олени. Більшості з них вбрання першої леді не сподобалося. Також їй порадили відмовитися від стилістів і більш ретельно ставитися до вибору одягу для офіційних заходів.

“Красива, але що на ній одягнуто?”, “Поміняйте стиліста”, “Піджак і штани в Порошенка поносити взяла?”, “Костюм з кого зняли, чи це на виріст?”, “Ну як можна так одягатися? Ви представниця нашої держави, не ганьбіть нас ще більше. Зніміть цей мішок”, “Господи, ну хто, хто вас одягає, пані Зеленська?! Звільніть цю людину за профнепридатність, негайно!” – написали люди.