“Зовсім вже доросла дівчина”: дочка Кошового вразила змінами в зовнішності. “Років на 20”

Дочка відомого українського гумориста Євгена Кошового, зірки “Кварталу 95”, вийшла на вулицю під час карантину і продемонструвала стильний образ.

Варвара цього разу сфотографувалася на автомобільній парковці.

Варя Кошова позувала в довгому темному пальто в білий горошок, з сумочкою в руці, а її образ доповнювали великі сережки-кільця. Дівчинка нібито поправляла волосся на фото, завдяки чому образ в об’єктиві камери вийшов загадковим і яскравим водночас.

Також в сторіз Кошова розповіла, що сидить вдома через карантин і практично нікуди не виходить. А вчителі задали багато домашнього завдання, тому вона вирішила ввечері його зробити в прямому ефірі разом з друзями з класу.

Нагадаємо, що раніше Євген Кошовий, зірка “Квартал 95”, показав нове відео в Інстаграм.

На відео спочатку Кошовий розповідає про те, що якщо є в українців дача в селі, то потрібно їхати туди, а там можна проводити активний спосіб життя, адже людей дуже мало.

Після цього показує, як біжать за машиною Ксенія і дочки. На тлі можна побачити лінію електропередач і різні дерева, а також сільську дорогу. На кадрах також видно Варвару Кошову, яка біжить біля машини в спортивних сірих штанях і косусі з розпущеним волоссям.