Зробив йому зауваження: у Києві п’яний пасажир маршрутки встромив у юнака ніж

Чоловікові не сподобалося, що його попросили поводитися пристойніше.

У Києві пасажир маршрутки напав із ножем на молодшого супутника. Це сталося в автобусі на маршруті 589, повідомляє паблік Київ оперативний.

За наявною інформацією, п’яний чоловік виклично поводився і заважав іншим пасажирам. Один із них зробив порушнику спокою зауваження. Агресивний чоловік дістав ножа і вдарив ним хлопця.

Постраждалого госпіталізували, нападника затримали. У крові злодія виявили величезну концентрацію алкоголю – 2,7 проміле.

Популярне: Одружуватися в Україні можна буде лише за однієї умови: в Раді прийняли новий закон

Нагадаємо раніше повідомлялося, що у Києві 17-річний студент 1-го курсу одного з вишів у День знань влаштував різанину у гуртожитку, поранивши двох студентів Національного авіаційного університету.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури столиці.

"1 вересня приблизно о першій годині ночі молодик прийшов до гуртожитку Національного авіаційного університету, розташованого на вулиці Ніжинській у Києві, та намагався проникнути в приміщення. Біля входу у нього виник конфлікт зі студентами-мешканцями вказаного гуртожитку, які не впускали останнього всередину. Обурившись цим, хлопець дістав ніж та наніс двом студентам НАУ численні поранення у різні частини тіла", – йдеться у повідомленні.