ЗСУ дотисли! Масштабний прорив – по всій лінії: вони вже там. Фронт змінився, перші деталі!

Ситуація для російської армії на Запорізькій ділянці фронту стає дедалі тяжчою.

Підрозділи ЗСУ продовжують просуватися вперед, накриваючи передові позиції окупантів шквальним вогнем артилерії. Більше того, внаслідок активних дій української армії у російських окупантів смуга забезпечення в Запорізькій області “тріщить по швах”, а подекуди зовсім порвалася. 

Про це пише військовий експерт Олександр Коваленко. 

Він зазначає, що найпростіша лінія оборони окупантів, де сконцентровано максимальний ресурс для гальмування ЗСУ за допомогою мінно-фугасних загороджень та окопів, фактично продавлена. 

Схожа ситуація складається в ситуація в районі Роботино, доля якого може вирішитись найближчими днями з урахуванням того, що ЗСУ у цьому районі вже ніщо всерйоз не зупиняє. Смуга забезпечення у цьому напрямі продавлена, і ЗС РФ розглядають варіант із відходом на новий рубіж. 

“Але є нюанс. У разі звільнення Роботино по 0408 окупанти посипляться по Новопрокопівці, Ільченкові та Солодкій Балці, тобто логічніше всього окупантам слід би бігти відразу і без огляду в Токмак. В іншому випадку нічого хорошого їх в даній локації не чекає, “200” – “300” – “400”… Липень спекотний місяць”, – пише він. 

Тож незабаром нас чекає ще більше хороших новин від сил оборони України, тим часом як окупанти мають всі шанси зазнати чергової масштабної невдачі.