Зворушливий вчинок! Кохана Саакашвілі приголомшила: поїде рятувати! Країна в очікуванні – кохання врятує світ

“Слуга народу” Ліза Ясько хоче поїхати у Грузію, щоб врятувати Міхеіла Саакашвілі. Відповідна заява з ‘явилася на сторінці в фейсбук Яни Доброносової.

Тут, в Україні, є багато роботи, але нардепка все одно поїде на батьківщину коханого.

“Звичайно, треба їхати в Грузію”, – сказала Ясько. За її словами, наразі є трохи інші питання: по-перше, треба, щоб грузинський народ захистив своє волевиявлення, а по-друге, треба, щоб долучилась міжнародна спільнота.

“Відбувається багато заяв. Україна зробила досить чітку, потужну позицію. Президент Зеленський заявив, що ми повертатимемо всіх громадян України”, – відзначила Ясько.

Тому є багато роботи в Україні. Через якийсь час, я думаю, що обов’язково туди (у Грузію – ред) поїду. Але це буде не сьогодні,– пояснила кохана Саакашвілі.

Ясько зауважила, що позиція Саакашвілі-непохитна. Він проживає в Україні й дуже пишається громадянством цієї держави.

“Він відчуває себе тут, як вдома. Він є українським політиком, але його Батьківщина – Грузія, яка зараз перебуває в кризі. Він відчуває відповідальність врятувати її”, – додала вона.

Як відомо, на разі Міхеіл Саакашвілі перебуває у пенітенціарній установі №12 у Руставі, куди його помістили 1 жовтня. Допускати туди юристів в неробочі дні адміністрація в’язниці відмовлялася. Відтак перша зустріч відбулася лише 4 жовтня.

Захисник Георгій Чівіашвілі розповів, що Саакашвілі відмовиться від екстрадиції в Україну.

Адвокат Георгій Чівіашвілі зазначив, що Саакашвілі бадьорий, хоч і продовжує голодування. Його мета – політична боротьба на батьківщині, відтак, за словами захисника, він з Грузії не поїде.

Що стосується питання екстрадиції, позиція Міхеіла Саакашвілі з приводу цього питання полягає в тому, що він приїхав до Грузії, на свою батьківщину і планує політичну боротьбу. Напевно, він відмовиться від екстрадиції,– заявив захисник.