10 добрих вчинків, які підкорили нас у 2015 році (ФОТО)

Добрих справ ніколи не буває занадто багато. Але навіть найменше з них часом коштує більше, ніж всі багатства світу. Читаючи про такі вчинки починаєш вірити в те, що ще не все втрачено і в людях не дивлячись ні на що залишається любов і людяність. Ось лише деякі з тих добрих справ, які підкорили серця людей усього світу цього року.

Новий будинок пса з притулку.

Костянтин Хабенський узяв з притулку самого звичайного, безпородного пса, який багато чого побачив на своєму короткому столітті. Пес був брудним, слабким і хворим. Але актор його відмив, вилікував і вони стали справжніми друзями. Ночами Костянтин тепер спеціально залишає включеним світло, бо пес боїться темряви.

 

Подяка за порятунок.

Багато років тому пожежний на ім'я Майк Хьюз врятував життя 9-місячному малятку, витягши її з ліжечка і винісши з палаючого будинку. У цьому році Даніель Девісон, та сама дівчинка, запросила свого рятівника на випускний вечір і вимовила дуже зворушливу і щиру промову: «Присутність Майка на цій церемонії дуже важливе для мене. Я постійно плачу від щастя, коли думаю, що все могло бути зовсім по-іншому. Мене б не було тут, якби не ти. »

 

Один в день народження.

У 6-річного малюка-аутиста Гленна Буратті немає справжніх друзів, йому складно спілкуватися з людьми. Але на свій день народження він і його мама запросили знайомих, щоб відзначити це свято. Однак ніхто із запрошених так і не прийшов. Засмучена мама Гленна написала про це в Facebook і вже через кілька годин до їхнього будинку з шумом під'їхали кілька поліцейських і пожежних машин. Ці хлопці, дізнавшись що до хлопчика на день народження ніхто не прийшов, вирішили привітати його самі. Вони не тільки привезли йому подарунки, але навіть дозволили посидіти в своїх машинах і включити мигалки.

 

Допомогти, замість того, щоб насміхатися.

Одного разу Джош Сайганік, проходячи повз старого зношеного будинку, в якому живе літня людина, почув як двоє підлітків потішаються над тим, як жахливо виглядає цей будинок. Джош написав про це у себе в Facebook і закликав волонтерів допомогти старому в фарбуванні будинку. На його прохання відгукнулися майже 100 чоловік. Спільними зусиллями вони допомогли зробити косметичний ремонт цього будинку.

 

Зробити останні дні життя щасливішим.

Ніколь Елліот з Колумбуса побачила оголошення про те, що невиліковному псу Честеру потрібен господар, щоб подбати про нього в його останні дні, і не змогла пройти повз. Вона вирішила взяти дворнягу собі, щоб хоча б перед смертю оточити його теплом і турботою. Часу даремно вони не втрачали: Честер вже встиг покататися на машині з відкритими вікнами, наїстися смачних хот-догів і навіть розслабитися в спа-ванні.

 

Одне фото, яке перевернуло все життя.

Прогулюючись по вечірніх вулицях філліпінского міста Мандауе, студентка Джойс Гілос-Торрефранка, побачила маленького бездомного хлопчика, який робив уроки при світлі вікон «Макдоналдса». Вона сфотографувала хлопчика і опублікувала фото в соцмережах. Через деякий час люди стали посилати грошові пожертвування, щоб допомогти цьому малюкові, а філліпінскі політики дали йому державну стипендію.

 

Один за всіх і всі за одного.

Через хворобу цей хлопець не зміг піти на випускний і дуже переживав з цього приводу. Але випускний сам прийшов до нього.

 

Порятунок оленяти.


У Народній Республіці Бангладеш, неподалік від округу Поїхали, під час повені хлопчик на ім'я Білал побачив потопаючого оленя, який відстав від своєї сім'ї і вже не міг самостійно вибратися з води. Ризикуючи власним життям Білал пірнув у глибоку воду і врятував тварину.

Магазин іграшок для дітей.

Мешканка Нью-Йорка на ім'я Керол Сачман купила магазин іграшок, який був на межі розорення. Але зробила вона це не для того, щоб розвивати бізнес. Весь товар цього магазину вона відправила в міський відділ департаменту допомоги бездомним дітям.

 

Турбота про покинутих тварин.

Коли після аварії на Фукусімі всі спішно покинули заборонену зону, Наото Мацімура був єдиним хто потім знову повернувся в місто. Він не зміг залишити одних всіх тих тварин, яких люди залишали покидаючи свої будинки.