Військова прокуратура змушує бійців колишньої 51-ї механізованої бригади, обвинувачуваних у дезертирстві, визнати свою провину, обіцяючи умовний термін.

Про це заявляють громадські активісти, які вимагають для них виправдання.

Нагадаємо, що влітку під час подій на сході бійці 51-ї механізованої бригади змушені були перетнути кордон. Вони та їхні адвокати заявляють, що військове керівництво покинуло бійців без зброї та боєприпасів фактично напризволяще. Тепер їх звинувачують у дезертирстві, а це – від 5 до 10 років за ґратами. 

За даними військової прокуратури, з 34-х бійців 51-ї бригади 14 визнали свою провину, за що отримали умовний термін. Решта заявляє про тиск з боку слідства і дезертирами себе визнавати не збирається.

 

  • Військова прокуратура змушує бійців колишньої 51-ї механізованої бригади, обвинувачуваних у дезертирстві, визнати свою провину, обіцяючи умовний термін. Про це заявляють громадські активісти, які вимагають для них виправданнНагадаємо, що влітку під час подій на сході бійці 51-ї механізованої бригади змушені були перетнути кордон. Вони та їхні адвокати заявляють, що військове керівництво покинуло бійців без зброї та боєприпасів фактично напризволяще. Тепер їх звинувачують у дезертирстві, а це – від 5 до 10 років за ґратами.За даними військової прокуратури, з 34-х бійців 51-ї бригади 14 визнали свою провину, за що отримали умовний термін. Решта заявляє про тиск з боку слідства і дезертирами себе визнавати не збирається
 
Джерело: Громадське