А було стільки планів! Розбився вертоліт з відомим оліграхом на борту, не вижив ніхто

Моторошна авіакатастрофа забрала життя кількох людей, серед яких був відомий мільярдер. У момент трагедії на борту вертольота перебувало семеро осіб, вижити не вдалося нікому.

Авіакатастрофа сталася на Багамських островах, у четвер, 4 липня. Там впав вертоліт, на борту якого перебував відомий американський мільярдер Крістофер Клайн та його донька. Відзначається, що повітряне судно прямувало з островів в місто Форт-Лодердейл, яке знаходиться в штаті Флорида. 

Після того, як вертоліт злетів, він зник з радарів, а потім впав в Атлантичний океан. До місця події були викликані рятувальники. Вони виявили тіла загиблих. Повідомляється також, що на борту було чотири жінки і троє чоловіків.

Зазначимо, що у п'ятницю, 5 липня, Крістоферу Клайну виповнився б 61 рік. Тому мільярдер летів на святкування свого Дня народження. Інформацію про авіакатастрофу вже підтвердив губернатор Західній Вірджинії Джим Джастіс, який також висловив співчуття близьким загиблого мільярдера.

За оцінкою авторитетного видання Forbes, статки бізнесмена Крістофера Клайна, який займався вугільним бізнесом, становило 1,8 мільярда доларів.