А фігура-то вік видає: нове фото Оксани Марченко наробило в Мережі багато шуму

Дружина скандального українського політика Віктора Медведчука, телеведуча і журналістка Оксана Марченко поділилася в мережі новим відео, на якому позує в коротких шортах і з соколом в руках. Відзначимо, придивившись, можна побачити, що ноги знаменитості вкриті целюлітом. 

Крім цього, варто вказати на той факт, що всі коментарі до публікацій Марченко виключно позитивні. Їй ні разу ніхто не написав кривого слова, і тільки на її сторінці немає хейтерів, що дуже дивно. Цього разу Оксану як завжди закидали приємними словами, захопившись її красою, незважаючи на очевидні недоліки. 

«Все дуже гармонійно, Оксаночка, на відео: і скелі, і море, і птах, і Ви з чарівною посмішкою! Спасибі Вам, дорога, за Ваші тревел-блоги», «Оксана у вас вже матеріалу на цілу передачу. Ви дуже цікава особистість і знаходите завжди цікаві матеріали, що хочеться дізнатися і побачити. Дякую за вашу роботу !!»,« Прекрасна людина прекрасна у всьому! Це про Вас, Оксаночка! Красива, розумна, з почуттям стилю, знанням англійської мови! А тепер ще й безстрашна приборкувачка птахів! Обожнюю Вас!», – пишуть люди в коментарях.