Або на волю, або в СІЗО: нардеп прикував себе наручниками до націоналістки Віти Заверухи

Нардеп прикував себе наручниками до Заверухи, щоб її звільнили.

Народний депутат Юрій Тимошенко змушений був вдатися до нестандартних дій для звільнення націоналістки Віти Заверухи, яку підозрюють в нападі на АЗС і вбивстві міліціонерів, повідомляє Корупція. Інфо

В Апеляційному суді Києва, який розглядав зміну запобіжного заходу для Віти Заверухи та інших підозрюваних у справі про напад на АЗС, Тимошенко заявив, що бере Заверуху на поруки і попросив суд звільнити її з-під варти.

Під час своєї промови він прикував себе наручниками до дівчини і сказав, що піде з залу суду тільки з нею – або на волю, або в СІЗО.

Про це на своїй сторінці в Facebook написала заступник керівника центрального інформаційного відділу "Правого сектора" Варвара Черноіваненко.

В результаті суд вирішив залишити Заверуху під вартою на 60 діб. Аналогічне рішення прийнято ще двом підозрюваним – Кошелюку та Романюку, а Мніщенко і Ситника залишили під домашнім арештом.

Як після зазначила Варвара Червоіваненко, Заверуха поклали в лікарню БСП під наглядом народних депутатів.

"Через день пообіцяв бути генпрокурор Юрій Луценко, з яким депутати будуть вести переговори щодо перегляду цієї справи", – підкреслила представник ПС.