“Банальний пристосуванець”: У Зеленського просто “розмазали” Сенцова. Точно такого не чекав. Невдячний!

Радник глави Офісу президента України Андрія Єрмака Михайло Подоляк назвав колишнього політв’язня, українського режисера Олега Сенцова пристосуванцем.

Про це Подоляк написав на своїй сторінці в Facebook.

“Олег Сенцов – просто фантастично ідеальна ілюстрація особливостей нашого внутрішнього національного характеру. Того самого горезвісного хутірського пристосуванства. З обов’язковим елементом забійної невдячності”, – написав він.

За словами Подоляка, Сенцов “інтелектуально порожній і дріб’язковий в моралі”.

“Зараз Сенцов підкреслено образливий в своїх оцінках людей, які його дістали і не юзали як” жертву катівні “. Він бридко огидний у власному політичному пристосуванстві. Дешево і без смаку). Він передбачуваний у своїх “експертних” кроках. Він не еліта, тому що інтелектуально порожній і дріб’язковий в моралі. Хоча ні. Він – банально аморальний. І він нудний насправді. Творчо і політично »не злітаємо”. Тому що хайп хайп, впізнаваність впізнаваністю, але моральна гниль завжди огидно пахне за версту “, – заявив Подоляк.

Також Подоляк оцінив талант Сецнова.

“Талановитий він? Байдуже. Але, швидше за все, він – типовий провінційний “діяч” з малим набором ідей. Творчість якого сама по собі не продається, але яку можна наситити бюджетними грошима і напарити суспільству. Питання: а навіщо? Навіщо продовжувати грати в Сенцова? Навіщо його тягнути далі? Щоб що? Ні, я розумію, коли це роблять хейтери. Але навіщо державі підтримувати тих, хто безталанний і не генерує адекватних смислів? хто несподівано став грати у великого і мудрого політика, маючи “околонуля” підтримки ? .. та все просто. Така наша традиція. Ми періодично беремо дрібну людину, волею випадку опинився на інформаційній передовій, і робимо його медійної зіркою. Гордим орлом, який має власне я. А потім – в реаліях – швидко з’ясовується, що це банальний пристосуванець… “, – висловився Подоляк.

Додамо, під повідомленням Подоляка з’явилося чимало невтішних коментарів на адресу Сенцова.

“Після того, як Сенцов сказав мені по телефону: ви робіть, а я так вже бути прийду (мова про Форум політв’язнів СРСР і Росії, який ми хочемо провести в Києві), він перестав для мене існувати … так колишні політв’язні НЕ поводяться і не говорять … знаю по собі і своїм друзям … Стас Асєєв йому пряма протилежність, він реальний політзек, а не фуфло, висмоктане з пальця!, – пише Герман Обухів.

“”Сказав би більше – це самий звичайний політпроект, примітивний і розрахований виключно на вишибання сльози і шмарклі у сердобольного і нелалекого електорату. А такого у нас завжди вистачало”, – додав Ломоносов Євген.