Британія гуде! Королівська родина приголомшила всіх на Різдвяній службі. Шанувальники в захваті!

Британська королівська сім’я відвідала різдвяну службу в церкві Святої Марії Магдалини в Сандрінгемі.

Королева Єлизавета II в яскраво-червоному пальто стала головною гостею храму. Вона з’явилася на святковій службі в компанії герцогів Кембриджських (принц Вільям і Кейт Мідлтон), принца Чарльза з герцогинею Каміллою, принцеси Анни, принцеси Беатріс з коханим Едоардо Мапелло-Моцці та інших.

Особливу увагу було зосереджено на принца Вільяма і Кейт Міддтон, які вперше взяли з собою на службу старших дітей – Джорджа і Шарлотту. На службі герцогиня Кетрін з’явилася в сірому довгому пальто з підкресленою талією Catherine Walker, яке вона доповнила капелюшком пляшкового кольору Lock & Co і туфлями в колір. У цьому ж відтінку був зібраний і образ маленької Шарлотти, а ось темно-синє пальто принца Вільяма поєднувалося з одягом Джорджа.

Також в честь свята герцоги Кембриджські представили різдвяну листівку, на якій принц Вільям зображений разом з дітьми. Шанувальники королівського подружжя вже встигли сполохатися, що на ній немає герцогині Кетрін, але саме вона є автором цього фото, зробленого в Норфолку.

Герцоги Сассекському (принц Гаррі і Меган Маркл) в цьому році вирішили провести Різдво за межами Британії. Вони вирушили до Канади, де живе мама Меган Маркл. За їхніми словами, їм дуже подобається камерна атмосфера цих місць.