Бутик зама глави Донецької ОДА працює на окупованій території під охороною ДНР

 
Продовжує приносити прибуток магазин заступника Донецької ОДА Олександра Клименка. Мало того, що він працює на окупованій терористами території, так ще й охороняють його бойовики "ДНР".
 
Один з українських телеканалів провів розслідування діяльності магазину під назвою "She&he", який належить дружині заступника Донецької ОДА Олександра Клименка. Виявилося, що магазин працює в звичайному режимі кожен день без вихідних, про що повідомила одна з продавщиць магазину по телефону. Крім того, біля входу помічена охорона – бойовики "ДНР". Очевидно, дружина українського чиновника скористалася пропозицією про приватну охорону, яка, цілком можливо, була їй запропонована бойовиками "ДНР". Адже в так званій "ЛНР" бойовики висунули таку пропозицію всім підприємцям, чиї магазини і підприємства знаходяться на окупованій території. Вони просять за свої «послуги» від тисячі до двох тисяч гривень на добу. 
 
На питання до голови Донецької ОДА Олександра Кіхтенко, чи в курсі він, що один з його заступників веде підприємницьку діяльність на одній з окупованих територій, чиновник відповів: «У мене немає таких фактів … Мені про це невідомо. Це треба запитати у самого Олександра Клименка».

Читайте також: Пенсіонери в ДНР дочекалися своєї першої пенсії в рублях (ФОТО)

Джерело: Корупція.Інфо.