“Був повний треш”: Зеленський здивував українців несподіваною заявою. “Як говорить моя дочка ….”

Президент України Володимир Зеленський напередодні першого зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО), яке відбудеться 25 червня, підтримав випускників та побажав їм успіхів на тестуванні.

Про це Володимир Зеленський сказав у своєму відеозверненні на сторінці в соціальній мережі.

«У цьому році все не дуже справедливо. У вас не було останнього дзвоника, не було випускного, як каже моя дочка – був повний треш », – поділився спостереженнями президент.

Він також підкреслив, що знає, що випускникам непросто.

«Але ми всі будемо тримати за вас кулаки заради вашого результату. І пам’ятайте – найголовніше масочку, відстань один від одного, і все дезінфікувати. Все, що можете. Все залежить від вашої фантазії », – додав Володимир Зеленський.

При цьому він вирішив відмовитися від свого «фірмового» побажання здоров’я «36 і 6» (про температуру) і замінив його на «здоров’я» і «200 балллов».

Як відомо, незважаючи на те, що пробні тести проводилися дистанційно, а ситуація з пандемією коронавіруса залишає бажати кращого, ЗНО як і раніше залишається обов’язковим для тих, хто планує вступати до вузів. Перші тести з математики відбудуться 25 червня, а основна сесія закінчиться 17 липня тестуванням з хімії.