“Били в чотири кулака” : На відомого депутата було скоєно напад. Жорстоко розправилися

Вчора на території житлового масиву “Райдужний” було скоєно напад на депутата Таїровської селищної ради Дмитра Кривого.

На кадрах видно, як банда невідомих очікувала на депутата, а коли він з’явився в їхньому полі зору одразу почали його жорстоко лупцювати. Перехожі спробували затримати злочинців, але і вдалося втекти.

Відомо, що життю потерпілого нічого не загрожує. Депутату надали необхідну медичну допомогу, він дає свідчення поліції.

ЗМІ зв’язали подію з боротьбою за владу в Таїрові, напад було скоєно за час до початку сесії селищної ради, а нещодавно іншому таировскому депутату спалили яхту.

Нагадаємо, що у Київській області невідомі напали на нардепа і колишнього кандидата в президенти Віталія Купрія. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції області. Копам вдалося затримати одного з нападників, який виявився громадянином Росії Русланом Хажмурзаєвим, що має вид на проживання в Україні. Автомобіль, на якому Руслан втік з місця злочину, вилучили в якості речового доказу. Мотиви і обставини нападу встановлюються в рамках провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу – хуліганство.Руслан Хажмурзаев – це професійний боєць ліги WWFC, член всеукраїнського патріотичного руху “Гідність нації”. Він є громадянином РФ чеченського походження.