Це похорон для РФ! Неочікуваним ударом: вже оголосили – РОЗГРОМИЩЕ АВІАЦІЇ, траур на всю Росію!

За останні три дні ЗСУ, схоже, почали рухатись до нового рекорду, адже збили вже шість літаків РФ.

Хоча може здатися, що це не така вже й велика кількість, однак таке твердження помилкове.

«Не так багато у них цих літаків – випущено їх близько 140 одиниць. Це найсучасніша машина, яка в них є у цій категорії і вона доволі дошкульна, адже може брати на борт до 6 керованих авіаційних бомб, особливо в калібрі 500 кг. Вони змогли інтегрувати оцей універсальний модуль до них. І тепер на відстані від 40 до 70 кілометрів можуть скидати цю серйозну для нас зброю», – розповів військовий експерт, полковник Збройних сил України Петро Черник щодо значного збиття російських літаків на фронті.

Також він зауважив, що в останні дні в Авдіївці було зафіксовано найбільшу кількість застосування цих бомб. Протягом доби противник скинув 150 одиниць на українські позиції.

«Але виявляється, що вундервафе не існує і в нас вже є сили, засоби, інтелект та мотивація, як з цим боротися. Адже треба битися з носієм – збити бомбу практично неможливо», – сказав Черник.

Тож з цих слів стає зрозуміло, що втрата російською авіацією 6 літаків дуже вагома. Та і це ще не все. Адже втрат у авіації та особовому складі противнику наносять не лише ЗСУ, а й самі окупанти.

Так нещодавно російська авіація під час чергового вильоту помилково завдала удару по позиціях окупаційних військ в районі Авдіївки Донецької області. У той момент там перебували підрозділи артилерії 239 танкового полку РФ.

Про це повідомляє рух «Атеш» з посиланням на свого агента в лавах ворожої армії. Крім того, по окупантах в Авдіївці працюють українські диверсійні групи.

«Жодного святкового настрою щодо взяття міста в окупантів немає. Українські ДРГ не дають жодного спокою окупантам, малими групами у формі противника проводять диверсії на позиціях противника і завдають їм значних втрат.