“Цинічний піар на крові”: Порошенко зважився на нечуване – саботаж рішень влади. “Хоче продовження війни”

Колишній президент України Петро Порошенко заявив, що готовий оплачувати сам штрафи, які нібито можуть накласти на українських військовослужбовців за відкритий без наказу вогонь по противнику на Донбасі.

Таку заяву екс-президент зробив в ефірі програми “Грані” на “34 телеканалі”, відео оприлюднено в Youtube.

“У мене зараз є дуже хороша ідея. Я звернуся до одного з об’єднань ветеранів та запропоную, щоб кожному військовому, якого влада зважаться оштрафувати, ми змогли компенсувати цю суму. І ні в якому разі не допустити, щоб наші військові, які захищають нашу землю , постраждали “, – сказав Порошенко.

Він також розкритикував керівництво Міноборони за наказ №330, який нібито позбавляє військовослужбовців премій за вогонь без наказу. “Це виставить їх, захисників України на вбивство”, – додав екс-президент.

“Петро Порошенко придумав ще один спосіб пропіаритися” на крові “- влаштувати саботаж дій командування ЗСУ, який може привести до порушення перемир’я на Донбасі”, – пише “Клименко-Тайм”.

Також на каналі додали, що важливо розуміти, що він це заявив під час комплементарного інтерв’ю, який має ознаки «джинси». А значить, його акція небаченої щедрості поширюється тільки на період передвиборної гонки. Але тим не менш, за логікою його заяви, він зацікавлений в продовженні бойових дій на сході України, але ніяк не до мирного врегулювання.