“До вечора четверга”: Рябошапці поставили жорсткий ультиматум через Порошенка. Терпіння лопнуло!

Народний обранець від монобільшості ВРУ “Слуги народу” Максим Бужанський жорстко звернувся до Генерального прокурора Руслана Рябошапки. Депутат висунув чиновнику умову про зняття недоторканності з Петра Порошенка.

Максим Бужанський написав про це на своєму Telegram-каналі.

За його словами, генеральний прокурор Руслан Рябошапка на протязі 2-х днів, тобто до четверга 28 листопада, зобов’язаний внести до Верховної Ради подання про зняття з екс-президента Петра Порошенка депутатської недоторканності. Якщо так і станеться, вже в п’ятницю збереться регламентний комітет, а до вівторка пройде голосування в сесійній залі.

“Слуга народу” заявив, що якщо Рябошапка його не послухає і не зробить цього, то усвідомлено дасть Порошенку прикритися політичними акціями протесту, які будуть присвячені зустрічі в “нормандському форматі”.

Бужанський також підкреслив, що бездіяльність генпрокурора підтвердить його причетність до команди Порошенка. Народний депутат нагадав Рябошапці, що вже 7 грудня буде рівно 100 днів, як той приступив до своїх обов’язків, і його дії в наступні дві доби стануть основою кадрових висновків Верховної Ради.