Донецьк не переживе! Катастрофа в місті – народ прозрів: страшний бунт! Колосальні втрати, гори тіл! ЗСУ ідуть!

Поки російська пропаганда намагається навіяти мешканцям ОРДЛО оптимізм із приводу завоювань окупантів, містяни рахують кількість “вантажу 200”, яка повертається до РФ після зустрічі з ЗСУ.

9 та 10 квітня Донецьк живе фейками, які поширює російська пропаганда, щоб трохи заспокоїти населення так званої “ДНР” майбутнім наступом ЗСУ.

Як пише ТГ-канал “Вольнодумец”, 9 квітня у Донецьку обговорювали інформацію, що загарбники мало не взяли Авдіївку. Нібито в результаті масованого наступу місто взято в кільце!”

Однак 10 квітня цей успіх забутий

“А тому, що вчора окупанти 1 АК і російські вояки відхопили там на повну, і тепер багато хто повертається в Росію “вантажем 200″ через Амвросіївку”, – пишуть автори ТГ-каналу.

9 квітня російська пропаганда також розповсюджувала чутки і про “успіхи” у Мар’їнці, а деякі навіть написали про захоплення території шиноремонтного заводу. Однак ватажок формування “ДНР” Денис Пушилін чомусь не наважився з’явитися у нібито “захопленому укріпрайоні ЗСУ”.

А все тому, що у Мар’їнці нічого не змінилося. “Ну, а 10 квітня окупанти в Донецьку розчулюються від повідомлень та відео про відвідини Пушиліним Бахмута”, – описали ситуацію у “Вольнодумці”.

Однак насправді в Авдіївці, Мар’їнці та Бахмуті тривають найтяжчі бої. РФ дійсно має перевагу в живій силі. Противник застосовує проти ЗСУ втричі більше снарядів і ракет, удвічі більше дронів та безпілотників, а також авіацію.

Проте ЗСУ утримують позиції та виснажують сили ворога. “На допомогу ПВК “Вагнер” під Бахмут Генштаб РФ підкинув уже кілька полків російських десантників, але й вони поки нічого не можуть, як торішній сніг. Попри жахливі втрати, Путін навіть не думає зупинятися”, – визнають у ТГ-каналі