Старша донька Яценюка приголомшила Мережу своїми вчинками (фото, відео)

Дітей Арсенія Яценюка можна дуже рідко побачити на публічних заходах. Зазвичай дівчатка з'являються зі своїми батьками кілька разів на рік перед камерами: на свято останнього дзвоника, Великдень. «Вістям» вдалося роздобути кілька фотографій. На них Христина і Софія Яценюк зовсім не схожі на тих пай-дівчаток, якими їх звикли бачити.

Підліток-бунтарка

Старша дочка Арсенія Петровича ретельно приховує свої сторінки в соціальних мережах. Знайти її можна під псевдонімом. Як нам вдалося дізнатися, у дівчини незвичайне захоплення – Христина обожнює пірсинг. Більш того, вона проколює частини тіла собі і друзям. Ми нарахували, що на її обличчі близько десяти дірок: у вухах, в роті і в носі. Саме екстремальне рішення, мабуть, смайл-пірсинг. Це сережка в вуздечці під верхньою губою. «Мама в курсі, але не схвалює всього цього, а від тата Христина приховує, що зробила таке», – розповіли нам знайомі дівчата.

Та й сама дівчина в соцмережах пише, що біля батька ходить без сережок: «Я знімаю. І зараз такий час, що я його майже не бачу. О першій годині ночі приходить, якщо не пізніше. І о сьомій ранку йде. Не до цього йому зараз. Не хочу йому говорити не через те, що лаяти буде. А просто не хочу засмучувати ».

Чи не боїться експериментувати дівчина і з кольором волосся. Зовсім недавно вона перефарбувалася в радикально рудий. У вільний від навчання час 9-класниця ходить з яскравим макіяжем: червоні губи і чорні стрілки. Судячи із записів у соціальних мережах, цього літа Крістіна вже встигла відпочити в Туреччині і збирається до Одеси. А між поїздками сестри відпочивають на дачі під Києвом. Нагадаємо, у прем'єр-міністра є заміський будинок в селі Нові Петрівці.