Думали що нижче не впаде?: Шокуючий вчинок Порошенка “отверезив країну”. Йому це вигідно

Громадська організація “Родини героїв Небесної сотні” звернулися до Володимира Зеленського, Руслана Рябошапки та Дмитра Разумкова, повідомивши про обурення “ознаками реваншу диктатури, які стають дедалі більш демонстративними” в країні.

Приводом для цього листа стало повернення до Києва двох беркутівців, які після обміну взяли і повернулися назад.

Однак не все так однозначно у цій ситуації. Телеграм-канал “Клименко тайм” висловив свою позицію, щодо цієї ситуації.

“Занепокоєння у противників “реваншу” викликає те, що, нібито, в українському інформаційному просторі все частіше звучать тези “російської пропаганди”, “зневажається українська мова, культура, історія”, а учасникам майдану загрожують представники “злочинного режиму Януковича” і беркутівці.” – говориться у повідомленні каналу.

“Ну і власне, до головного, а точніше – до замовника цього звернення і його мотивів. Левову частку цього звернення його підписанти присвятили … призначенню першим заступником директора Держбюро розслідувань Олександру Бабікову. Їх обурює, що з ними не порадилися, призначаючи його на посаду і в цілому призначення викликає ряд питань, Вони хотіли це все обговорити особисто з Володимиром Зеленським, але той ніяк не відреагував на попереднє звернення 24 січня.

Активно з призначенням Бібікова бореться Порошенко і його оточення, що фактично підтверджує зв’язок цього листа з цілями екс-президента. І з його улюбленою стратегією – прикритися смертями людей від своїх проблем і, зокрема, кримінальних справ.”- відзначає “КлименкоТайм”.

Також у телеграм-каналі відмітили, що Громадська організація “Родини героїв Небесної сотні”, вже відкрито грає на стороні Порошенка і просто саму організацію використовують у власних інтересах.