Екстрена новина! Жахаючий план Кремля – найважчий період: ЗСУ на постах, пощади не буде!

Путін навмисно затягує війну до зими, адже так вигідно. Російські окупанти навмисно затягують війну до зими. Росія любить воювати взимку, адже тоді воєнні дії суттєво змінюються.

Про це розповів екс-спікер Генштабу ЗСУ, військовий експерт Владислав Волошин в інтерв’ю. Він зазначив, що зараз є три найважливіші чинники, які можуть вплинути на перебіг війни у ​​найближчі місяці.

Перший нюанс у тому, що РФ боїться втратити плацдарм правому березі Дніпра. Тому країна-агресор стягує туди найбоєздатніші частини. Нині там перебувають щонайменше 40 тисяч військовослужбовців.

Друга особливість – ризик нападу на Україну з Білорусі. Там Росія зосередила дуже багато засобів та сил. Враховуючи не лише російське військо, а й потенційно небезпечне білоруське військо, на території РФ сконцентровано досить сильне угруповання військ. Такими силами Росія може спробувати перерізати Україні шляхи сполучення із Заходом.

Третій чинник – це перехід війни у ​​зиму. Перехід на зимові умови серйозно вплине ведення бойових дій.

“Тому що ведення бойових дій взимку, в холодну пору року – це зовсім не те саме, коли тепло, коли світло, коли світловий день довше. І найголовніше – це палітра театру бойових дій, лише три кольори – чорний, білий та сірий “Не буде такого різноманіття квітів. Взимку буде далі видно, бо не буде “зеленки”. Нема де ховатися. Крім того, це холод”, – зазначає військовий експерт.