ЕКСТРЕНО! Виїхати всім – ВСЯ ОБЛАСЬ: термінова евакуація! Страшна правда, надважливо!

Зроблено нову термінову заяву після трагедії, кому треба виїхати. Херсонській ОДА вчергове закликали українців евакуюватися.

«Вчергове звертаюся до батьків. Евакуюйте дітей! Подбайте про їхню безпеку! Ви бачите, які інтенсивні обстріли», — закликав керівник Херсонської ОДА Прокудін.

Повідомляється, що за минулу добу окупанти атакували Херсонщину з авіації 8 разів. 35 керованих бомб випущено по мирному населенню правобережжя. Через обстріли загинула дитина — 13-річний хлопчик.

«Світла памʼять Вʼячеславу», — зазначив Прокудін.

Як наголошується, нові жорстокі обстріли з боку російських загарбників, під вогнем знову цивільні об’єкти.

Як повідомляють в МВС, ввечері окупанти почали обстріл Бериславського району Херсонщини.

«Разом із загиблою дитиною травми дістали ще двоє чоловіків. У 43-річного — наскрізне поранення плеча, у 35-річного — пошкодження ока та осколкові поранення обличчя», — розповіли в МВС про страшні наслідки.

Вже поопівночі обстріли району поновилися – ворог завдав 4 авіаудари по селах Миколаївка, Одрадокам’янка та Ольгівка Бериславського району.

Від нових вибухів здригнулася і Харківщина — окупанти обстріляли село Подоли Куп’янського району. Одна людина постраждала – це 83-річна жінка. З травмою ноги її доправили до лікарні. Внаслідок обстрілу були зруйновані житлові будинки, цивільна інфраструктура та автомобілі.

Також ворог не припиняє атакувати прибережні громади на Дніпропетровщині — ввечері окупанти вдарили по Нікополю та Мирівській громаді.

«На щастя, минулося без жертв», — йдеться в повідомленні.