“Головний міліціонер країни”: Зірка популярних серіалів розбився в ДТП в центрі столиці

Відомий російський актор Ігор Фурманюк потрапив в ДТП на вулиці Мосфільмівській в ​​Москві, Росія. Про це повідомляють російські ЗМІ.

За попередніми даними, у Ігоря Фурманюка діагностували струс мозку, забій грудної клітки та закриту черепно-мозкову травму. Його стан лікарі оцінюють, як важкий.

Ігор Фурманюк народився 14 липня 1959 року. Закінчив в 1984 році Ленінградський Державний інститут театру музики і кінематографії. Вперше з'явився на широких екранах в 1989 році. Він зіграв епізодичні ролі у фільмі "Бризки шампанського" і "Катала". У цьому ж році вийшов фільм "Під небом блакитним", де Фурманюк зіграв головну роль.

Особливу популярність йому принесли такі роботи, як "Московські вікна", "Ніна. Розплата за любов", "Смугасте літо", "Дев'ять невідомих", "Смерть за заповітом", "Сонька Золота ручка", "Варенька", "Якщо у вас немає тітки … "," Застава "," Капкан "," Пенсільванія ".

Всього на рахунку у актора 92 фільми і серіали. Фурманюк – характерний актор, більшість його ролей – це працівники поліції і прокуратури, так само він грає детективів.

Крім того, Ігор Фурманюк багато років пропрацював в театрах "Современник-2" і "Сатирикон".