Хто ж захистить наших дітей? Чоловік домагався до дитини прямо на вулиці. Те, що зробила поліція обурює

Дорослий чоловік домагався до маленької дівчинки прямо посеред Одеси.
Відповідну історію розповіла місцева мешканка Світлана Попова, передає Корупція.Інфо.

Популярне: Моторошна знахідка… В Бердянську на цвинтарі знайшли труп, який там…

"Побачила дівчинку (років 10 – 12), вона торгувала різним дитячим мотлохом з підлоги. Виходжу, бачу картину. Навпочіпки поруч з дівчинкою "мужик" під 40. Поки розгортала морозиво – спостерігала. Посміхається їй, розпитує на особисті теми – "Де живеш, чому торгуєш, може у тебе проблеми з грошима, може тобі потрібні гроші і т. д.", – розповіла одеситка.


Дана ситуація здалася жінці підозрілою. За її словами, дівчинка стояла з опущеними очима, і видно було, що їй неприємно. Одеситка, недовго думаючи, підійшла і почала допитуватися, що відбувається. Вона наполягла, щоб підозрілий тип пішов геть.


"Ти що думаєш, я до малолітніх пристаю, ти божевільна, вали звідси, тобі треба в психушку", – заявив хам жінці.

Вона пригрозила наполегливому чоловікові поліцією і розгорнулася в зворотному напрямку. На що той кричав їй у відповідь – "Чого ти йдеш?". За словами одеситки, в поліції довго не відповідали. Вона дочекалася поки "воно пішло" в напрямку вулиці Жуковського. Перелякана дитина подякувала добру жінку за те, що прогнала цього чоловіка.
В результаті Попова все-таки додзвонилася копам. Відповідь вона отримала тільки через 20 хвилин. Їй пообіцяли, що патруль прибуде на місце, щоб вона написала заяву.


"І тиша. Через 30 хвилин інші дзвонять, я їм розповіла, кажу фотка є, приїдьте, візьміть", – пише Попова.


У поліції відповіли, що будуть на місці через 30 хвилин. Жінка прочекала з коляскою копів дві години. Але ніхто так і не приїхав і не передзвонив. Одеситка назвала такий вчинок поліції – дивним.