Імпічмент президента! Разумков виступив з терміновою заявою. До кінця цього року

Голова партії Слуга народу Дмитро Разумков назвав журналу НВ закони, прийняття яких ця політсила буде домагатися ще до кінця 2019 року.

«Після парламентських виборів партія Слуга народу буде в першу чергу наполягати на прийнятті законопроектів про імпічмент президента, про відповідальність за незаконне збагачення, які вніс Володимир Зеленський, і про скасування депутатської недоторканності», — заявив Разумков.

Окрім того, Глава партії «Слуга народу» Дмитро Разумков вважає діяльність представника «Опозиційною платформи – За життя» та кума президента Росії Віктора Медведчука негативної для України.

«Ті дії, які здійснює сьогодні Віктор Медведчук, точно не йдуть на користь Українській державі», – заявив Разумков.

За його словами, проблема в тому, що під час виборчої кампанії деякі політики, намагаючись заробити відсотки підтримки виборців, «кидають іноді країну в дуже непрості ями».

Інформаційна політика в умовах війни є одним з важливих напрямків діяльності держави, зазначив Разумков

«Ця війна показала, що інформація – ключовий вид зброї, більш« ефективний », ніж танк або інша техніка. І вона вбиває не фізично, вона вбиває духовно і морально Інформаційна політика в тих умовах, в яких ми сьогодні перебуваємо, є одним з важливих напрямків діяльності держави », – заявив Дмитро Разумков.

У той же час глава президентської партії зазначив, що Україна сильно «просіла» в цьому питанні.

«Ми в цьому плані дуже сильно просіли, тому що протягом усіх років ми не виробили інформаційну стратегію, яка могла б дати потрібний результат сьогодні. Доведеться цю ситуацію змінювати, і саме це дозволить повертати людей ментально і духовно », – сказав Дмитро Разумков.

Варто зазначити, що глава партії "Слуга народу" Дмитро Разумков запевнив, що ніяких домовленостей про передачу Луганській області "Опозиційному блоку" немає.

Про це він повідомив на прес-конференці.

«Якщо користуватися логікою тих, хто розганяє цю« чорнушну історію », то, напевно, я б сюди не приїхав. Сенс мені приїжджати агітувати ту область, яку як би вже хтось комусь продав », – сказав Разумков.

Також він зазначив, що від Луганської області йде 6 кандидатів по мажоритарних округах.

«Хотілося, щоб їх було більше, і вони представляли всю Луганську область», – підкреслив глава партії.

Разумков також додав, що у партії «Слуга народу» немає пріоритетних областей.