Карма дістала! Помста за Іловайськ – армія РФ все: командування немає. Він зробив це!

Після втрати полку на Півдні України підполковник ЗС РФ Дмитро Лисицький застрелився.


Дмитра Лисицького поховали 29 березня 2023 року на кладовищі Ставрополя. За три дні до цього він застрелився у власній квартирі.

Окупант вирішив накласти на себе руки в день, коли Володимир Путін нагородив близького до глави Генштабу Валерія Герасимова генерала Аркадія Марзоєва. Цю людину Лисицький звинувачував в організації “м’ясних штурмів”, у яких загинув його полк, пише ВВС.

Одним із перших, хто розповів про колосальні втрати армії РФ на Півдні України, був окупант із Санкт-Петербурга Єгор Гузенко.

“У перші кілька днів війни на Південному напрямку завдяки “вмілому” командуванню ось цієї людини на прізвище Марзоєв загинули близько 1500 хлопців”, – стверджує він.

Українським військовим прізвище Лисицького відоме з часів “Іловайського котла”. Він був одним із тих, хто мав безпосередню причетність до штурмів ЗСУ під час виходу з окупованої території. Через роки російські окупанти визнають, що Лисицький справді був на Донбасі, проте військовий злочин нібито вчинив нинішній головком ВДВ Михайло Теплинський, а він просто був під його командуванням.

Лисицький, стверджують військові РФ, вивів свій батальйон з оточення в аеропорту Миколаєва і навіть нібито організував оборону по річці Інгулець. Однак за наказом генерала Сергія Суровікіна мав залишити Херсон і правий берег Дніпра. Після розгрому на Херсонському напрямку Лисицький писав доповідні на ім’я Путіна, Шойгу, Герасимова, викриваючи винуватців, проте невідомо, чи була хоч якась реакція.

У день нагородження Марзоєва підполковник пустив у себе кулю.