Кладуть батальйонами! Страшенні втрати РФ: боєць ЗСУ злив усе – такого ще не було. Траур для РФ!

російські окупанти продовжують тиснути на наші позиції на Донбасі

Так, український військовослужбовець із позивним “Киянин” розповів про великі втрати ЗС РФ на лінії Бахмут-Соледар. Про це він опублікував відео у своєму профілі в Мережі.

За словами військового, російська армія робить спроби продавити українські позиції, щоб прорвати оборону та намацати слабкі місця. Для цього в бій кидають піхоту за підтримки артилерії та танків. Водночас боєць наголошує, що техніки у них менше. Ворог використовує як невеликі групи наступу, так і цілі підрозділи.

“Усі спроби відбиваються з великими втратами для ворога. Там щодня він кладе до батальйону, за даними нашої розвідки. Бронетехніки там не так багато, вони підтягують авіацію, намагаються продавити наші позиції, але також успіхів немає”, — каже “Киянин”.

Зазначимо: Бахмут залишається під українським прапором. За словами військового, Сили оборони мають посилені позиції у місті, а його захищають механізовані бригади, Сили спецоперацій, тероборона, 3 штурмова бригада та інші підрозділи. Також  7 лютого, було збито російський штурмовик Су-25 українськими прикордонниками.

Водночас у зведеннях Генштабу повідомлялося, що ЗСУ відбивають російські атаки на дві ключові траси під Бахмутом.