“Ласкаво просимо в пекло”: В Гамбурзі таке коїться, що кров холоне в жилах! (ФОТО-ВІДЕО)

В німецькому Гамбурзі, де проходить саміт "Великої двадцятки" (G20), поліція за допомогою водометів розігнала близько 500 учасників мітингу проти глобалізації, передає Корупція.Інфо

Популярне: Київ заполонили фальшиві долари! ВСЯ правда, про НЕБЕЗПЕКУ! НЕ дайте себе обдурити!

Тим не менш, протестувальники продовжують залишатися на вулицях в різних частинах міста. У центрі міста багато поліцейських машин, водометів і військової техніки. Фото публікують користувачі соцмереж.

Журнал Der Spiegel повідомив, що армія Німеччини побоюється, що протестуючі будуть використовувати неозброєні безпілотні літальні апарати і що вона розгорнула радар для виявлення можливих повітряних зломів.

Прес-секретар німецьких військових відмовився підтвердити звіт.

Як повідомлялося, протягом вечора і ночі четверга на вулицях Гамбурга проходило хода антикапіталістів і антиглобалістів "Ласкаво просимо в пекло", в якій взяли участь тисячі протестувальників. Поліцейські намагалися розігнати натовп: протестувальники використовували запальні суміші, а у відповідь правоохоронці застосовували водомети. У зіткненнях постраждали не менше 76 поліцейських, один з яких отримав серйозну травму ока після розриву петарди.

За даними правоохоронців, в марші взяли участь близько 8 тис. протестувальників, відомо про затримання лише одного з них за кидок запалювальної суміші.

Зазначимо, що саміт G20 триватиме два дні і завершиться у суботу, 8 липня, після обіду.