“Лікарі дали 3 хвилини”: Відома українська співачка потрапила до лікарні

Відома артистка Світлана Лобода, яка в середу, 24 жовтня перенесла термінову операцію на нирці, налякала фанатів зверненням з лікарні.

Виконавиця розповіла, як почувається після операції, а також зазначила, що деякий час вона не зможе працювати. Про це Світлана написала в своєму акаунті в Instagram.

На підтвердження своїх слів Лобода також показала фото, де вона зображена в лікарняній палаті – співачка виглядає знесиленою.

Популярне: “Тепер позбавити людей субсидії буде складніше”: Юрист пояснила, що дає українцям нова заборона


"Мої дорогі… Пишу і плачу… Все, що зі мною сталося за останні дні, завдало багато болю і зруйнувало наші плани на зустріч. Але життя – непередбачуване", – написала Світлана і додала, що поки їй складно повірити у все, що відбувається.

Вона зазначила, що їй потрібна була термінова операція, перед якою їй навіть не дали часу на роздуми і права вибору.

"Біда завжди приходить несподівано і змінює все. Мені потрібна була термінова операція – лікарі дали 3 хвилини для прийняття рішення. У мене не було вибору… Я потроху приходжу до тями", – підкреслила співачка і подякувала всім шанувальникам за підтримку.

Прихильники Лободи були налякані її повідомленням, зазначивши, що їм самим боляче читати подібне, а також побажали зірці якнайшвидшого одужання.