Ліквідація Медведчука? Зрадника під приціл – ОФІЦІЙНО: повідомили в ЄС. Догрався, па*люка!

Перед виборами до Європарламенту, чеська контррозвідка  ліквідувала у Празі проросійську мережу, що намагалася вплинути на європейських депутатів. Цю мережу очолював близький до Путіна особистий знайомий, Віктор Медведчук.

Розкриття цієї мережі стало можливим завдяки роботі Служби безпеки України.

Відомо, що ця мережа виплачувала політикам гроші за позитивне висвітлення Росії та Володимира Путіна у європейських ЗМІ, а також за публікацію матеріалів, що мали антиукраїнський та антиєвропейський зміст, на своєму веб-сайті «Голос Європи». Основна мета полягала в тому, щоб забезпечити наявність якомога більшої кількості проросійських політиків у складі Європарламенту.

Сайт «Голос Європи» Медведчук запустив разом із колишнім генпродюсером телеканалу «112 Україна» Артемом Марчевським. 

Європейський політичний «фан-клуб» Путіна зазнав серйозного удару, адже зараз багато євродепутатів вимагають ретельного розслідування російського впливу та покарання для «колег», які відпрацьовували гроші РФ.

Крім того, чеська влада переконана, що «Голос Європи» існує для впливу та активного поширення дезінформації та пропаганди, спрямованої проти територіальної цілісності, незалежності, суверенітету, стабільності та безпеки України.

Щодо Медведчука ще не запроваджено санкції з боку ЄС, але чеське міністерство заявило, що домагатиметься внесення його імені до «чорного списку» блоку.