Літак впав після зіткнення: під снігом знаходять тіла, подробиці трагедії

Трагедія у небі над Альпами отримала несподіване продовження, оскільки рятувальники виявили жахливу знахідку. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

“Кількість загиблих зросла до семи, тіла п’ятьох загиблих були знайдені в п’ятницю, коли сталася аварія. Пошукову операцію призупиняли через настання темряви. Дві людини були госпіталізовані після катастрофи в долині Аоста недалеко від Франції. Зіткнення сталося відразу після зльоту вертольота, який не бачив, що в цей же момент приземлявся літак”, – йдеться в повідомленні.

Більше того, стверджують журналісти, на борту гелікоптера був німецький лижний інструктор і чотири лижника, в той час як на другому повітряному судні було всього три людини.

Популярне: Можна не платити? Газовики розповіли, що робити з вказаним в нових платіжках боргом

“Всі шість чоловік на борту вертольота, включаючи італійського пілота, загинули, також загинув один пасажир літака. Француз і громадянин Швейцарії, леутіли літаком, отримали серйозні травми”, – підкреслюється в повідомленні.

Як повідомлялося раніше, в горах сталося зіткнення туристичного літака з вертольотом. У результаті авіакатастрофи обидва повітряних судна розбилися

Моторошна НП сталася в п’ятницю, 25 січня в Італії. Легкомоторний літак з туристами зіткнувся з вертольотом в Альпах, автономної області Валле д’аоста на півночі Італії.