Меган Маркл офіційно вийшла з декрету: герцогиня одяглася у власний бренд. Струнка і стильна!

Під час своєї вагітності і декретної відпустки британська герцогиня Меган Маркл працювала над створенням власної колекції жіночого одягу. 12 вересня герцогиня Сассекська офіційно вийшла з декрету і нарешті представила результат своїх довгих праць публіці, з’явившись на презентації в речах з власної лінії.

Цього літа стало відомо, що 38-річна Меган Маркл готується випустити лінію ділового одягу спільно зі знаменитим демократичним брендом Marks & Spencer і іншими не менш відомими британськими марками (Jigsaw, John Lewis & Partners і Misha Nonoo). Своїм модним проектом дружина принца Гаррі переслідує благородну мету – підтримати підопічних фонду Smart Works.

В рамках акції передбачено, що після покупки одного предмета з колекції одна точно така ж річ буде відправлена ​​нужденним жінкам.

З чуток, герцогиня Сассекська працювала над запуском лінії з початку цього року.

«Не дивлячись на декретну відпустку, ноутбук Меган дуже рідко простоював без діла: вона завжди була на зв’язку і стежила за процесом», – повідомив інсайдер виданню Vanity Fair.

12 вересня королівська особа нарешті представила своє творіння публіці, виклавши цілу серію фото в Інстаграмі.

«Після переїзду до Великобританії мені було дуже важливо зустрітися з спільнотами та організаціями, які виконують важливу роботу, і спробувати зробити все можливе, щоб допомогти їм посилити свій вплив», – прокоментувала Меган свій проект.

Незабаром після публікації новини в одному з лондонських бутиків John Lewis & Partners почалася презентація колекції. Герцогиня особисто відвідала захід, примірявши сорочку і штани зі своєї нової лінії. У строгому аутфіті і з пишною зачіскою Меган виглядала просто незрівнянно, продемонструвавши успішні результати свого схуднення після пологів. Звичайно, ми всі прекрасно знаємо про те, як йде Маркл діловий одяг – ще з часів зйомок «Форс-мажорів».

У колекцію ввійшло всього п’ять предметів, витриманих в досить лаконічному стилі: біла сорочка і чорні брюки, піджак і плаття, а також сумка-шопер. Колекція Меган Маркл з’явиться в продажу у всіх магазинах Marks & Spencer протягом декількох тижнів.