“Можна організувати спальню з душем”: Бізнесмен Дмитро Фірташ виставив на продаж особистий літак

Український бізнесмен Дмитро Фірташ виставив на продаж особистий літак.
Так, оголошення про продаж Boeing BBJ2 розміщено на сайті авіаброкер Malmberg Aviaton. Відомо, що літак з бортовим номером D-AACM було випущено в 2010 році для групи компаній Group DF, які об’єднують активи Фірташа, передає Корупція.Інфо.


“По суті, це класичний Boeing 737, який повсюдно використовується авіакомпаніями під регулярні рейси”, – розповів Павло Захаров, керуючий директор Jet24.

За його словами, основна технічна відмінність полягає в тому, що можна встановити додаткові паливні баки, які можуть збільшити час польоту без посадки з 7 до 12 годин. Крім того, власник може повністю модифікувати салон під свої запити.

Популярне: “Вони ризикують запізнитися…”: Супрун різко прокоментувала занепокоєння Мережі стосовно “екстренної допомоги”

“У літаках, які перебувають у приватному користуванні, кількість сертифікованих місць обмежується дев’ятнадцятьма, при цьому простір в BBJ2 майже в два з половиною рази більше, ніж в класичних бізнес-джетах, а в хвостовій частині можна організувати повноцінну спальню з душем”, – додав Захаров.

Крім того наголошується, що такий же авіалайнер продає затриманий в Ніцці російський бізнесмен і сенатор Сулейман Керімов.