На вихід! Після підозри у хабарництві: сталось немислиме. Прямо в кабінеті – вже офіційно. Взяти його!

Артур Товмасян, який є чинним головою облради Харкова, підозрюваний НАБУ у корупційній схемі, повідомив, що складає повноваження. Він вже написав заяву про звільнення.

17 серпня Артур Товмасян повідомив, що прийняв важливе рішення – написав заяву про звільнення. Також він підписав розпорядження про скликання позачергової сесії облради на 19 серпня.

Чиновник дякує всім колегам за співпрацю і просить зрозуміти його. Також Товмасян зазначає, що буде захищати себе в суді. Каже: “вірить, що справедливість переможе”.

«Прийняв відповідальне та виважене рішення – написав заяву про складання повноважень голови Харківської обласної ради. Підписав розпорядження про скликання позачергової сесії 19-го серпня.

Вдячний колегам-депутатам за роботу, прошу всіх підтримати мою позицію. Не прикриваюся жодними посадами та політичною приналежністю. Захищатиму своє ім’я у суді. Переконаний, що справедливість візьме гору», – написав він.

Підкреслимо, що 4 серпня Товмасяну оголосили підозру через хабар у розмірі близько 1 мільйона гривень. Ці гроші мав заплатити керівник одного з комунальних підприємств, щоб залишитись на посаді. Згодом суд обрав Товмасяну запобіжний захід. 10 серпня за нього внесли 2 мільйони 996 тисяч 400 гривень застави.