“Набирають бандитів і кар’єристів!”: Порошенку дісталося по повній. Сказали все. “Не соромляться чорного піару”

Глава партії “Голос” Кіра Рудик заявила, що п’ятий президент України Петро Порошенко для їхньої політсили більший ворог, ніж нинішній глава держави Володимир Зеленський.

Про це вона розповіла в інтерв’ю “УП”.

За словами Рудик, “Європейська Солідарність” і “Голос” говорили про те, що “є якісь моменти, в яких опозиційні сили повинні працювати разом”.

“Є речі, в яких ми можемо працювати разом – питання Росії, питання війни, питання наїздів на українську мову. Абсолютно точно у нас тут позиція дуже схожа. Питання корупції – тут ми відразу оп і розходимося, питання Авакова – ми відразу оп і розходимося “, – пояснила глава партії.

У той же час, відповідаючи на питання, хто для вас більший політичний ворог: Зеленський або Порошенко, Рудик сказала: “Порошенко. … Тому що Зеленський не намагається нас так сильно” обійняти “, як” Європейська Солідарність “. Ну, тобто показати – так це ж просто наша частина “.

Рудик відзначила, щоу виборчі списки “Євросолідарності” – принаймні, на заході країни – набирають “якихось бандитів і кар’єристів”.

Неофіційно ж в партії Рудик наполягають: Порошенко зацікавлений в тому, щоб політично знешкодити “Голос” перед майбутніми виборами, щоб сконцентрувати західноукраїнський електорат. Схожа історія трапилася в парламентську кампанію, коли Вакарчук привселюдно звинуватив партію Порошенка в передвиборній неохайності. ЄС звинувачення спростувала, скандал вийшов гучний. Тепер – нова серія.

“Різні джерела в політичних колах, в тому числі, на Західній Україні повторюють: або сам Петро Олексійович або його міньйони розповідають, що після відходу Вакарчука вони купили нашу партію, і тепер ми чи то не йдемо на місцеві вибори, чи то не будемо їм заважати, а чи то взагалі зіллємося з ними в політичному екстазі. Порошенко намагається показати, що він одна зірка на нашому спільному електоральному небосхилі. А вийшло якось не так “, – говорить співрозмовник у фракції” Голосу”, який попросив про анонімність.

Він стверджує, що нечесну гру з “Голосом” партія Порошенка веде вже давно.

“Коли ти всередині процесу, ти бачиш, що ці хлопці систематично ллють бруд на Славу (Вакарчука – Ред.), Кіру і інших, не соромляться чорного піару через смс-розсилку і в соцмережах. При цьому вони пафосно розповідають, що, мовляв, патріоти . Ну, Бог їм суддя. Раз не доходить по-хорошому, будемо називати речі своїми іменами, як це зробила Рудик “, – говорить джерело у фракції” Голосу”.