Нардеп Олена Кошелева прогулює роботу у Верховній Раді (Фото)

24-річна народна обраниця Кошелева Олена прогулює роботу. Кореспонденти «Вістей» зустріли дівчину в будній день неподалік її будинку. Вона в яскравій вітровку і кросівках поспішала до автомобіля Mercedes з харківськими номерами. Слідом за нею йшла мама Валентина, яка приїхала до дочки в столицю.
За інформацією сайту «Таблоїд» жінка займала посаду начальника відділу адміністрування акцизного збору в харківській податкової і відповідала за алкогольну продукцію. І не дивно, адже її чоловік Володимир – директор Харківського лікеро-горілчаного заводу, який заснував відомий концерн «ОЛІМП».
Олена та Валентина Іванівна півдня колесили по Києву. Заїжджали в банк, магазини і врешті-решт повернулися додому.

Олена Кошелева. Фото: І. Каумбаєв, "Вести"

Мама Кошелєвої Валентина Іванівна. Фото: І. Каумбаєв, "Вести"

Нагадаємо, що за нашою інформацією, нардеп від «Радикальної партії» живе в квартирі неподалік Бессарабського ринку. Її апартаменти знаходяться в елітному будинку з високими стелями. До речі, по сусідству з нею мешкає колега з «Народного фронту» Вікторія Сюмар.
Як говорила Олена, вона планує жити в готелі за бюджетні гроші. Однак, уже минуло більше місяця, але дівчина досі живе на Липках.

Батьки Олени Кошелевої. Фото: ok.ru

Зазначимо, що за весь час перебування у Верховній Раді юний політик Кошелева не подала жодного депутатського звернення, зате зареєструвала 9 законопроектів. Зокрема, про введення мораторію на вирубку лісів, про позбавлення Віктора Януковича звання президента України про дострокове припинення повноважень Харківської ОДА, мерії і градоначальника.