Народила йому за цей час 8 дітей: Батько 22 роки ґвалтував власну дочку, тримаючи її у рабстві

Про матір дівчини нічого не відомо. За однією з версій, чоловік побив і вигнав її разом з іншими дітьми, передає Корупція.Інфо

Житель Аргентини Домінго Булачіо протягом 22 років тримав свою дочку в якості секс-рабині. Дівчинці було всього 15 років, коли батько вперше її згвалтував. При цьому невідомо, де весь цей час перебувала її мама. За деякими даними, 56-річний чоловік вигнав її з сім'ї, змусивши забрати з собою інших дітей. За іншою версією, жінка померла, а трьох дітей забрали родичі.

У будь-якому випадку долею дівчини ніхто не цікавився, і протягом усього цього часу вона продовжувала терпіти знущання батька і народила йому вісьмох дітей. Дізнатися правду вдалося тільки завдяки випадковості. Постраждала відвела свого молодшого сина до лікаря, який поцікавився, хто батько дитини.

Популярне: "Будинок його спалили, син лежав у реанімації, побитий": Кандидатура, яку Микола Азаров висуває у президенти України, приголомшила всіх

Після цього Домінго втік, але через 45 днів поліції все одно вдалося його зловити. Чоловік переховувався у родичів в Лорето – в 30 милях від власного будинку. Йому пред'явили звинувачення в злочинах на сексуальному грунті, і незабаром він постане перед судом. Також уточнюється, що шестеро з восьми дітей зараз живуть в школі-інтернаті.