То не треба було красти: суддя повісився у парку, щоб уникнути покарання за хабарництво та вбивство (ФОТО)

В Омську суддя повісився у парку для уникнення покарання.

В Російській Федерації федеральний суддя повісився, щоб уникнути покарання за хабарництво. Також його підозрювали у вбивстві. 

Про це повідомляють російські ЗМІ, новину передає Корупція. Інфо

В одному з міських парків Омська виявлено повішеним суддю Сергія Москаленка. Його звинувачували у хабарництві та скоєнні вбивства. 

Слідчий комітет наголосив, що слідів насильницької смерті не виявлено, тому признається версія скоєння самогубства з метою уникнення відповідальності за скоєні злочини. 

Відомо, що раніше суддя Куйбишевського районного суду Омська Сергій Москаленко отримав хабар в розмірі 8 млн рублів. 

«Підтверджуємо, що вранці в парку був виявлений повішеним на дереві чоловік – суддя Сергій Москаленко. Яких-небудь тілесних ушкоджень, які б свідчили про насильницький характер смерті, на тілі не виявлено. 

За цим фактом проводять дослідчу перевірку», – підтвердила інформацію помічник керівника Слідчого управління СК РФ по регіону Лариса Болдінова.

Декілька тижнів тому Москаленку повідомили про те, що наступного тижня буде вирішуватись питання про взяття його під варту. 

Також Болдінова зазначила, що Москаленко був одним з підозрюваних у вбивстві бізнесмена Віктора Берга від якого, за версією слідства, він і отримав хабар. 

Справа щодо отримання неправомірної вигоди суддею була розпочата на початку липня 2016 року за вказівкою голови СК РФ Олександра Бастрикіна.