Негайно взяти на контроль! Зеленський терміново відреагував на трагічні ДТП. Розслідування тривають

Президент вказав уряду на необхідність включити безпеку пасажирських перевезень до першочергових пріоритетів своєї роботи.

Президент Володимир Зеленський доручив Кабінету міністрів взяти на контроль розслідування дорожньо-транспортних пригод, які сталися протягом останніх днів на Одещині та Житомирщині, та здійснити необхідні заходи для недопущення повторення подібних випадків.

Про це повідомляється на сторінці Офісу президента у Facebook.

Зазначається, що Зеленський висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблих у масштабних смертельних ДТП на Одещині та Житомирщині, які сталися протягом останніх днів.

“Глава держави доручив Кабінету міністрів України взяти на контроль розслідування аварій, а також зобов’язав уряд здійснити необхідні заходи для недопущення повторення подібних випадків”, – йдеться у повідомленні.

Крім того, Зеленський вказав Кабміну на необхідність включити безпеку пасажирських перевезень до першочергових пріоритетів своєї роботи.

Додамо, 21 вересня в Овідіопольському районі Одеської області внаслідок зіткнення маршрутки та автоцистерни загинули 9 осіб, ще четверо були госпіталізовані. Водія вантажівки затримали.

Також стало відомо про всіх загиблих у моторошній аварії на Одещині. Наймолодшому загиблому Марку Редькіну було всього 17 років. Також пішла з життя у юному віці 18-річна Христина Саустян, яка хотіла стати дизайнером.

Ще один загиблий – 42-річний Андрій Щербицький, який поспішав у пологовий будинок, де мав зустрітись із з своєю дружиною, яка от-от народить дитину.

Загалом у цій моторошній аварії загинув сам водій маршрутки, сімейна пара, юна музикантка та інші. Найстаршим загиблим виявився 45-річний чоловік.