“Ніхто не вижив, уламки впали на дім”: Літак звалився на футбольне поле

В Америці, в штаті Джорджія, легкомоторний літак звалився прямо на футбольне поле. В результаті аварії три людини загинули.

Про це повідомляє місцеве видання The Atlanta Journal-Constitution.

 

 

Як говориться в повідомленні видання літак звалився на футбольне поле в одному з міських парків. Всі три людини, що були на борту – загинули.

Прибулі на місце рятувальники відзначили, що на місці катастрофи були виявлені уламки літака, які розлетілися в радіусі 90 метрів. Пізнати повітряне судно вдалося лише завдяки уцілілому хвоста літака.

Популярне: Можна не платити? Газовики розповіли, що робити з вказаним в нових платіжках боргом

Після події в Федеральному управлінні цивільної авіації США (FAA) повідомили, що літак злетів з аеродрому в окрузі Фултон і прямував в Мемфіс, штат Теннессі. За даними відомства, літак належав компанії Chen Aircrafts.

Варто нагадати, що раніше повідомлялося про те, що у Житомирській області на військовому аеродромі "Озерне" при заході на посадку розбився винищувач Су-27. Про це повідомили в прес-службі Генерального штабу України.

За інформацією військових, літак Су-27 виконував плановий політ, це не були військові навчання. Також у прес-службі Генштабу уточнили, що модель літака Су-27 одномісна, тобто пілот був єдиним на борту. Зараз на місці проводяться слідчі дії, попередні версії інциденту будуть згодом.