Нове м’ясо на фронт! ЗСУ знищили – тотальний провал Кремля: ракетний удар. Переможемо!

Збройні сили України за останні тижні знищили близько 15 складів боєприпасів російських військових на півдні України, заявила начальниця координаційного пресцентру ОК “Південь” Наталя Гуменюк.

“Використання цих систем (систем С-300. – ред.)свідчить про те, що ворогу не вистачає боєприпасів, оскільки наші вогневі ураження по складах боєприпасів на тимчасово окупованих територіях досить потужні були минулі два-три тижні. Близько 15 складів тільки в нашій операційній зоні було знищено”, –  наголосила Гуменюк.

Керівник пресцентру оперативного командування “Південь” Наталія Гуменюк повідомила також, що зараз росіяни стягують в Україну сумнівні резерви в якості, швидше за все, “гарматного м’яса”, зокрема це батальйон “Тигр”.

“Ми бачимо, що ворог переформатує [сили], намагається зробити якесь рокірування своїх сил. Ми готові до адекватної відповіді й розуміємо, що завдання тих уражень, які ворог отримав від нас останніми днями, його дуже суттєво підірвало – як фізично, так і морально”, – сказала Гуменюк.

Коментуючи інформацію про нібито брак резервів у росіян, Гуменюк сказала, що зараз РФ підтягує “зовсім незрозумілі сили” – зокрема, підрозділ “Тигр” (батальйон “Тигр” який формують у Приморському краї РФ і позиціюють як “добровольчий”. – Ред.).

“Вишукуються резерви в соціально неблагонадійних групах… Збирається той потенціал, сенс якого, швидше за все, просто бути гарматним м’ясом. Але, у будь-якому випадку, ми готуємось до будь-яких сценаріїв”, – сказала Гуменюк, додавши, що ворога не можна недооцінювати.

Коментуючи заяву РФ про те, що ЗСУ нібито атакували одну з військових частин РФ у тимчасово окупованому Севастополі, Гуменюк наголосила, що українські сили не атакують інші держави, не борються з мирним населенням і не б’ють по цивільних об’єктах.