Обшуки не припиняються: Ляшко вимагає відставки “Доктора Смерть” Супрун

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко має намір домагатися відставки та притягнення до кримінальної відповідальності в.о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун, передає Корупція.Інфо

Про це він заявив в ефірі телеканалу "Україна", коментуючи обшук у свого помічника Олександра Богачова, якого НАБУ підозрює в тому, що він нібито пропонував хабар Супрун за постачання медобладнання.

«Ця Супрун реально хвора на голову! Колись вона мені написала лист, щоб я не звертався до неї за допомогою для громадян, хоча це мій прямий обов'язок і вимога закону. Тепер Супрун написала в НАБУ заяву на мого помічника Олександра Богачова, який ходив до неї за моїм дорученням вибивати мамограф для лікарні в Вишневому, де дуже високий рівень онкозахворювань. І сім озброєних ідіотів з НАБУ сьогодні вранці увірвалися з обшуками до Сашка додому », – написав він.

Політик назвав звинувачення на адресу свого помічника "вигадками і політичними інсинуаціями".

"Наша команда вимагає відставки Супрун. У народі її називають" доктор Смерть ". У результаті так званої реформи, яку проводить ця" доктор Смерть ", мільйони українців позбавлені можливості отримувати медичну допомогу … Для помсти вона придумала якийсь хабар" , – заявив він.

"Мій помічник за моїм дорученням і за зверненням мера Вишневого домагався, щоб в лікарню Вишневого встановили новий мамограф, оскільки там високий рівень онкозахворювань. Вони беруть собі в кишені, гребуть на офшорні рахунки, а за те, що ми добиваємося, щоб у лікарнях було нове обладнання, щоб українці мали можливість лікуватися, нас звинувачують у тому, що ми даємо хабарі ", – обурився лідер РПЛ.

Ляшко пообіцяв, що наступного тижня РПЛ усією фракцією прийде на засідання уряду вимагати скасування призначення Супрун.

"Ми звернемося до НАБУ і генпрокурору, щоб залучити її до відповідальності", – додав він.
 

Популярне: Водій маршрутки закрив 4 річну дівчинку в салоні і не відпускав до матері, до тих пір …