“Переповнена”: Перша леді України вразила публіку своїм виглядом у Франції

Дружина президента України Олена Зеленська поруч зі своїм чоловіком під час офіційного візиту до Франції

Перша леді країни Олена Зеленська в рамках візиту президента України Володимира Зеленського до Франції порадувала шанувальників кількома стриманими, але разом з тим – стильними образами.

Так нещодавно в мережі з’явилася підбірка фото, де Олена Зеленська вперше побувала в Національному центрі мистецтв та культури Жоржа Помпіду в Парижі:

«…Сповнена фантастичних вражень. Під час екскурсії обговорили можливість культурних обмінів та подальшого співробітництва. Дякую за чудовий час керівнику Центру Помпіду Сержу Лавінь та куратору Національного музею сучасного мистецтва Ніколя Люсі-Гуднікову», – підписано знімки.

На фото Олена Зеленська в стильному брючному костюмі і білих кедах, в руках у неї сумка відомого бренду, волосся пов’язане, прикрас майже немає – виглядає все доречно, сучасно і з натяком на вишукуваный смак – денний образ Олени Зеленської скромний і елегантний. Поруч з нею на знімках кілька чоловіків – в першу чергу – Серж Лавінь, керівник Центру.

 

Українці захоплені витриманим стилем першої леді, всі як один наголошують про її манеру триматися та вдалий гардероб:

«Нереально гарно,особливо ця чарівна жінка», «Який у вас шикарний стиль», «Надзвичайно вишукана леді», «Красуня», «Відмінно тримаєтеся! Природньо!».