«Переслідує мене, куди б я не пішла…»: Кейт Міддлтон звернулася до шанувальників. Дуже переживає!

Герцогиня повідала про важливе досягнення молодшого сина.

Герцогиня Кембриджська знову порадувала своїх фанатів, з’явившись на благодійному ялинкових базарів – на фермі Peterley Manor Farm в Букингемшир.

Як розповіли відвідувачі базару, 37-річна Кейт і виглядала, і вела себе просто чарівно. Заради поїздки в Букингемшир герцогиня одяглася в щоденному стилі, що не завадило їй виглядати нарядно, по-новорічному.

Дружина принца Вільяма, яка під час відсутності чоловіка, що здійснює зараз офіційний тур, відпрацьовує на заходах за двох, одягалася в яскраво-червону курточку і зелений светр. А доповнила вона свій ансамбль джинсами і високими черевиками на шнурівці.

Герцогиня трималася природно і дружелюбно. Вона встигла навіть похвалити косички однієї їх маляток. А одному хлопчині, який кричав весь час «Мені, мені теж!», Сказала, що він нагадує їй її молодшого сина, за якого вона завжди дуже переживає.

«Мій принц Луї недавно почав говорити. І він теж кричить весь час: «Мені, дайте і мені теж!» А ще він весь час ходить за мною по п’ятах, переслідуючи мене всюди, куди б я не пішла … »- розповіла Кейт.

Зауважимо, що цей базар герцогиня відвідала не випадково. Там збирали кошти в її благодійний фонд.