Піде з ганьбою! Лукашенко поблід – шокуючу правду почули всі. Чекає страшне майбутнє – скоро!

Для Олександра Лукашенка відставка з політики неминуча, так як він став смішним. Про це російський журналіст Андрій Караулов заявив виданню «ГОРДОН».

«Він перегрів республіку. Він не зрозумів, що він перейшов у власну протилежність. Олександр Григорович повторив помилки багатьох », – заявив Караулов.

За його словами, Лукашенко багато зробив для Білорусі, але він «втратив чуйку і перестав бути людиною, став диктатором». Помилкою стала розправа з політичними опонентами.

«Він піде. Він піде з ганьбою. У його сина Колі буде страшне майбутнє. Він цього не зрозумів, – сказав Караулов. – Я двічі виступав перед виборами і говорив, що він дійсно заводи зберігав, не було як у нас. Все правда. Я і зараз це скажу. Але при цьому він виявився абсолютним, дурним, одиноким, безжальним, як всі дурні, диктатором ».

Нагадаємо, раніше Коля Лукашенко висловився про батька як про «дуже поганого пацієнта».

За його словами, інфікування COVID-19 «сильно вдарило» по здоров’ю Лукашенка, і це було помітно під час послання до народу, зробленого 4 серпня. Причому його батько був «дуже поганим пацієнтом» і відмовлявся від тих методів лікування, які йому пропонували лікарі.